Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kumanovë

Address

APZHB - Rr.,,Bashkim dhe Vllazërim,, Br.28, Kumanovë

Open in Google Maps

Opening hours

Е Hënë - E Premte
7.30-8.30 deri 15.30-16.30

Back to top